MAAK HET JEZELF COMFORTABEL

The James staat klaar om je in de watten te leggen na een drukke dag in onze bruisende stad, dus geniet van onze warm ingerichte ruimtes alsof ze van jou zijn. Renew, recover, refresh!

The James is uniek in het driesterrensegment met 144 schitterende kamers. We combineren de stijlvolle inrichting van een design hotel met de hoogste level van gastvrijheid. Kwaliteit, een luxueus gevoel en de beste suggesties om het meeste uit je bezoek aan Rotterdam te halen zijn bij ons altijd inbegrepen. The James staat klaar om je in de watten te leggen na een drukke dag in onze bruisende stad, dus geniet van onze warm ingerichte ruimtes alsof ze van jou zijn. Renew, recover, refresh!

FACILITEITEN

Naast de comfortabele kamers, kunt u tijdens uw verblijf ook gebruikmaken van de volgende faciliteiten:

  • 24/7 RECEPTIE
  • WASSERETTE SERVICE
  • VERGADERZAAL
  • 24/7 FOOD MARKET
  • GRATIS WIFI
  • PARKEREN
  • GYM

24/7 FOOD MARKET

Jutter Speijs is een uniek en gloednieuw eten en drinken concept en nieuw voor Rotterdam.

Deze goed gevulde food market is 24 uur per dag geopend en heeft altijd een breed aanbod. Neem een lekker ontbijtje in de ochtend, verse broodjes voor de lunch of kies ’s avonds uit onze cocktail hapjes. Ontspan met een lokaal biertje in de lounge of neem een flesje wijn mee naar je kamer. Goed eten, goede gesprekken en een goed gevoel – 24/7. Betalingen alleen via kredietkaarten en bankkaarten.

ROUTEBESCHRIJVING

PER AUTO

The James ligt in het hart van Rotterdam op ongeveer 45 minuten rijden van luchthaven Schiphol, vanaf luchthaven Rotterdam Den Haag is het zo’n tien minuten, de stad Den Haag ligt op een half uurtje en Amsterdam is iets minder dan een uur rijden.

PER OPENBAAR VERVOER

Luchthaven Schiphol, luchthaven Rotterdam Den Haag en Amsterdam Centraal Station zijn rechtstreeks bereikbaar vanaf Rotterdam Centraal Station. Ons hotel ligt hier op zo’n tien minuten lopen vandaan, of neem vanaf Rotterdam Centraal Station tram 8 naar halte Lijnbaan.

DE STAD IN

We zijn goed verbonden met metro (lijnen A, B, C, D, E), bus (lijnen 891, 892, B11) en tram (lijnen 8,12,20,21,23,24,25), zodat je bij ons vandaan met het openbaar vervoer overal in Rotterdam – en daarbuiten! – kunt komen.

PARKEREN BIJ AANKOMST

We hebben 22 parkeerplaatsen in het gebouw speciaal gereserveerd voor onze gasten. Een plekje in ons hypermoderne lift-parkeersysteem is beschikbaar voor €25,00 per nacht – beperkingen in afmeting zijn van toepassing. Er is daarnaast ook voldoende parkeergelegenheid in de omgeving van het hotel.

Houd er rekening mee dat een reservering voor hotel parking noodzakelijk is en dat de accommodatie geen eigen fietsenstalling en motorstalling heeft.