ONTSPAN IN COMFORTABELE LUXE

Op zoek naar een design hotel in het stadscentrum van Rotterdam? The James is de nieuwste hotspot in het hart van de stad. We zijn vlakbij Central Station en liggen midden in bruisende straten zoals de Coolsingel, de Meent en de Lijnbaan.

The James is uniek in het driesterrensegment. We combineren de stijlvolle inrichting van een design hotel met de hoogste level van gastvrijheid. Kwaliteit, een luxueus gevoel en de beste suggesties om het meeste uit je bezoek aan Rotterdam te halen zijn bij ons altijd inbegrepen. The James staat klaar om je in de watten te leggen na een drukke dag in onze bruisende stad, dus geniet van onze warm ingerichte ruimtes alsof ze van jou zijn. Renew, recover, refresh!

“Geniet van de warme ambiance, de comfortabele luxe en de speciale diensten van The James”

24/7 FRONT DESK

24/7 FOOD MARKET

GYM

VERGADERZAAL

GRATIS WIFI

PARKEREN

RELAX IN ONZE LOUNGE

Onze lounge is de perfecte plek om te ontspannen en contact te maken. Deze prachtige ruimte op de tweede verdieping is ideaal om te werken, te relaxen of te genieten van hapjes en drankjes uit onze food market. Je bepaalt zelf welke services je gebruikt – van een slaapmutsje met uitzicht op de skyline tot iemand die je de beste bewaarde geheimen van de stad verklapt. Kom langs, voel je thuis en ontdek de verborgen pareltjes van Rotterdam!

GENIET VAN ONZE SPECIALE SERVICES

The James heeft een 24-uurs receptie waar onze gasten kunnen rekenen op speciale services en persoonlijk advies door het The James team.

Geniet van onze gastvrijheid

IN HET HART VAN ROTTERDAM

The James Hotel ligt middenin de binnenstad en is ideaal voor wie het centrum te voet wil verkennen, maar ook als startpunt om het openbaar vervoer te pakken naar de rest van de stad. Ons team houdt van delen en laat graag alle verborgen pareltjes van Rotterdam zien.

ONTDEK HET HOTEL